Samen, één missie

Koffiemachine Friesland

Welkom Bij Koffiemachine Friesland, graag laten we u kennis maken met ons bedrijf. Met een officiële bestaan van 7 jaar is Koffiemachine Friesland een begrip in der landelijke koffiewereld. Een echte familiebedrijf waar service nog echt is en de klanten zich welkom voelen.

Ons bedrijf

Op onze locatie vindt u een professionele werkplaats, onze eigen label koffiebonen en een ruim assortiment aan diverse koffiemachines en onderhoudsmiddelen.  

Ons team

Ons team staat voor kwaliteit en service, een mix van ervaren monteurs, deskundige baliemedewerkers en jonge talenten. Klantgerecht, klantvriendelijk, meedenkend en eerlijk, daar staan we voor. 

Video afspelen

Zakelijk

Bent u op zoek naar een professionele koffiemonteur voor uw zakelijke apparaat? Of doch op zoek naar vers gebrande hoogwaardige koffiebonen? Nieuw koffiemachine voor uw bedrijf? Bij ons vindt u alles op een plek zonder contract.

Privé

Wij onderhouden bijna alle merken privé koffiemachines ook inbouw en piston. Heeft u een kapotte apparaat staan of is deze aan toe voor groot onderhoud, kom gerust bij ons langs, of maak en afspraak zo kunnen onze ervarene monteurs uw apparaat nakijken terwijl u wacht.

Eigen label koffiebonen

Houd je van een stevige kop koffie? Ben je meer van een zachte smaak met fluwelen afdronk? Is het espresso waar je warm van wordt? Of toch liever crème koffie? Met of zonder melk? Wat jouw koffiesmaak ook is, wij zijn er op gebrand jou te laten genieten!

Begonnen uit liefde voor koffie en techniek

Laat Koffiemachine Friesland ook het betrouwbare en persoonlijke adres zijn voor uw koffiemachine.

Samen één missie