Samen, één missie

Koffiemachine Friesland

Welkom Bij Koffiemachine Friesland, graag laten we u kennis maken met ons bedrijf. Met een officiële bestaan van 11 jaar is Koffiemachine Friesland een begrip in der landelijke koffiewereld. Een echte familiebedrijf waar service nog echt is en de klanten zich welkom voelen.

Ons bedrijf

Op onze locatie vindt u een professionele werkplaats, onze eigen label koffiebonen en een ruim assortiment aan diverse koffiemachines en onderhoudsmiddelen.  

Ons team

Ons team staat voor kwaliteit en service, een mix van ervaren monteurs, deskundige baliemedewerkers en jonge talenten. Klantgerecht, klantvriendelijk, meedenkend en eerlijk, daar staan we voor. 

Video afspelen

Zakelijk

Bent u op zoek naar een professionele koffiemonteur voor uw zakelijke apparaat? Of doch op zoek naar vers gebrande hoogwaardige koffiebonen? Nieuw koffiemachine voor uw bedrijf? Bij ons vindt u alles op een plek zonder contract.

Privé

Wij onderhouden bijna alle merken privé koffiemachines ook inbouw en piston. Heeft u een kapotte apparaat staan of is deze aan toe voor groot onderhoud, kom gerust bij ons langs, of maak en afspraak zo kunnen onze ervarene monteurs uw apparaat nakijken terwijl u wacht.

Eigen label koffiebonen

Houd je van een stevige kop koffie? Ben je meer van een zachte smaak met fluwelen afdronk? Is het espresso waar je warm van wordt? Of toch liever crème koffie? Met of zonder melk? Wat jouw koffiesmaak ook is, wij zijn er op gebrand jou te laten genieten!

Begonnen uit liefde voor koffie en techniek

Laat Koffiemachine Friesland ook het betrouwbare en persoonlijke adres zijn voor uw koffiemachine.

Samen één missie

ALGEMENE VOORWAARDE Koffiemachine Friesland TE LEEUWARDEN 2020 TOT HEDEN

Artikel 1 

handels-, bedrijfs-, ambachts- of beroepsactiviteit;

 • Dag: kalenderdag;
 • Digitale inhoud: gegevens die in digitale vorm geproduceerd en geleverd worden;

en/of digitale inhoud gedurende een bepaalde periode;

Artikel 2 – Identiteit van de ondernemer

Koffiemachine Friesland
Hidalgoweg 4F, 8938BA Leeuwarden
Telefoonnummer: 06-85953542 bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tijdens kantooruren

E-mailadres: info@koffiefriesland.nl KvK-nummer: 59817607 BTW-identificatienummer: NL002491361B

Artikel 3 – Het aanbod

 1. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.
 2. Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten, digitale inhoud en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen, zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten, diensten en/of digitale inhoud. Kennelijke vergissingen (prijsfout) of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.
 3. Elk aanbod bevat zodanige informatie, dat voor de consument duidelijk is wat de rechten en verplichtingen zijn, die aan de aanvaarding van het aanbod zijn verbonden (zie factuur van aankoop)
 4. Aankoop zonder garantie is ook zonder garantie anders wordt de garantieperiode op het factuur vermeld. 

De overeenkomst:

Overeenkomst is de digitale factuur, wat op de factuur staat is de overeenkomst tussen consument en Koffiemachine Friesland, het is vermeld wat de consument koopt (naam van product, dienst en evtl. garantie)

Artikel 4 – Voorwarden Herroepingsrecht aankoop

Bij producten:

 1. De consument kan een overeenkomst niet ontbinden naar de aankoop van een occasion (gebruikte) apparaat en deze terugbrengen wel het recht op zijn genoemde garantie op het factuur (als deze van toepassing is) ,,als het apparaat met garantie gekocht is,, (garantie is op het apparaat zelf, voorrijkosten zijn excl. en ook geen garantie op melkkoeler of muntwisselaar.
 2. In de garantieperiode is Koffiemachine Friesland verandwordelijk voor evtl. reparatie/onderdelen en uurloon de klant maakt geen kosten bij het brengen van het apparaat wel betaald de klant de evtl. voorrijkosten (kosten varrieren per woonplaats en afstand)
 3. Als de consument het apparaat naar een tijdje niet meer leuk vindt en wil verkoopen heeft is Koffiemachine niet verplicht het apparaat terug te kopen, consument is de eigenaar van het apparaat (vanaf het factuurdatum/betaling) en mag deze aan een derde verkoopen. Koffiemachine Friesland kan het apparaat bij interesse voor de inkoop-prijs terug kopen, bij storingen die niet kunnen verholpen worden in de garantieperiode moet Koffiemachine Friesland een verglijkbaar apparaat aan de consument kunnen aanbieden als de reparatie langer moet duuren dan 4 werkdagen.
 4. Garantie komt te vervallen als een derde aan het apparaat sluitelt dus bij storingen altijd contact opnemen met Koffiemachine Friesland
 5. Garantie komt te vervallen als de consument het apparaat niet naar behoren gebruikt of achterstellige onderhoud (niet op tijd reinigen) of elektrische defect.
 6. Koffiemachine Friesland is niet verantwordelijk voor externe defecte (overmacht) het apparaat verplaatst wordt door de consument en een onderdeel kapot gaat (bonen container…) of het apparaat valt en het ontstaat schade.
 7. Bij aankoop van een occasion apparaat kan het zijn dat apparaat krasjes heeft of evtl. viese plekjes die niet kunnen schoongemaakt worden.
 8. In de vakantieperiode van Koffiemachine Friesland dient de klant te wachten op een monteur van Koffiemachine Friesland bij evtl. storing van de machine en het mag niet aan het apparaat gesluiteld worden door een extern bedrijf anders komt de garantie te vervallen.

Artikel 5 – Voorwarden onderhoud en reparatie zakelijk:

1 Koffiemachine berekend voorrijkosten (verschil per woonplaats)

2 voor onderhoud en reparatie kunnen wij niet altijd een vaste prijs noemen, elke apparaat is anders in gebruik en de prijs varieert per apparaat.

3 Bij onderhoud voeren wij onderhoud uit (uurloon, klein materiaal, software-update)

4 Koffiemachine Friesland kan geen garantie geven naar onderhoud dat binnekoort ook een reparatie nodig is.

5 Is uw apparaat door koffiemachine Friesland gerepareerd krijgt u een garantie van 12 maanden op het onderdeel.

6 Voorrijkosten worden berekend als de monteur voor reparatie moet voorrijen ook in de garantieperiode.

7 Koffiemachine Friesland is niet verantwoordelijk voor evtl. schade die ontstaat extern (derde partij of consument)

8 Garantie komt te vervallen als een derde aan het apparaat sluitelt in de garantieperiode.

9 Koffiemachine Friesland vervangt geen onderdelen zonder toesteming.

Artikel 5 – Voorwarden onderhoud en reparatie prive:

1 Alle prive machines repareerd Koffiemachine in onze werkplaats in Leeuwarden (apparaat moet de klant zelf brengen)

2 voor onderhoud en reparatie kunnen wij niet altijd een vaste prijs noemen, elke apparaat is anders in gebruik en de prijs varieert per apparaat.

3 Bij groot onderhoud voeren wij onderhoud uit (uurloon, klein materiaal, software-update) wij geviseeren onderdelen die aan toe zijn, ontkalken en reinigen het apparaat van binnen en buitenkant

4 Koffiemachine Friesland kan geen garantie geven naar onderhoud dat binnekoort ook een reparatie nodig is.

5 Is uw apparaat door koffiemachine Friesland gerepareerd krijgt u een garantie van 12 maanden op het onderdeel.

6 Koffiemachine Friesland is niet verantwoordelijk voor evtl. schade die ontstaat extern (derde partij of klant)

7 Garantie komt te vervallen als een derde aan het apparaat sluitelt in de garantieperiode.

 

 •