Franke A400

Succes voor elk bedrijf

Met de A400 kan nu elk bedrijf van de beste koffie genieten. Waar u ook bent en wat u ook doet: bied uw gasten het beste aan. 

Franke A600

Onverslaanbaar bij bediening en zelfbediening

De met de A600 combineerbare FoamMaster™ is uw sleutel naar een bijna onbegrensd drankenaanbod aan gearomatiseerde melk- en koffiespecialiteiten: van een perfecte latte macchiato tot en met een klassieke espresso of een verfrissende aardbeienmelkdrank en nog veel meer.  

Franke A800

De kampioen van de veelzijdigheid

Met zijn drievoudige boilersysteem en zijn intuïtieve bedieningsconcept is de A800 gepredestineerd om snel grote bestelvolumes te verwerken. Dankzij geïntegreerde FoamMaster™-technologie, choco-dispenser en maar liefst drie molens, en dankzij een optioneel Flavor Station en de creatieviteit van hun bediener presteert deze machine topprestaties – en vervult daarbij iedere drankwens.

Franke A1000

Uniek – ook in veelzijdigheid

Ook grote hoeveelheden van zeer verschillende dranken worden door de A1000 geproduceerd met een constante, hoogste kwaliteit. Van een verscheidenheid aan aromatische koffievarianten, via verleidelijke chocoladecreaties, tot geraffineerde koffie-chocoladedranken. Het optionele Flavor Station, waarmee u uw dranken met niet minder dan 6 verschillende aroma’s kunt verfijnen, is perfect geschikt voor het maken van fruitige melkmixen en briljante eigen creaties.

offerte aanvragen