A1000 – De nieuwe dimensie in koffiebeleving

Wij hebben onze uitgebreide know-how, onze ervaring en de innovatiedrang en passie van onze technici gebundeld en daaruit de toonaangevende A1000 ontwikkeld.

Deze machine is speciaal gemaakt voor die persoonlijke momenten van genot. Want de A1000 vervult alle wensen die aan een lievelingskoffie worden gesteld; hoe speciaal en individueel ook. Met de A1000 maakt u van uw koffiemoment een geheel persoonlijke levensstijl. Hartelijk welkom in de nieuwe dimensie van koffiebeleving

Uniek – ook in veelzijdigheid

Ook grote hoeveelheden van zeer verschillende dranken worden door de A1000 geproduceerd met een constante, hoogste kwaliteit. Van een verscheidenheid aan aromatische koffievarianten, via verleidelijke chocoladecreaties, tot geraffineerde koffie-chocoladedranken. Het optionele Flavor Station, waarmee u uw dranken met niet minder dan 6 verschillende aroma’s kunt verfijnen, is perfect geschikt voor het maken van fruitige melkmixen en briljante eigen creaties.

FoamMaster™: fabuleuze melkschuimkwaliteit

De als optie ingebouwde FoamMaster™ garandeert keer op keer een perfecte schuimlaag, die uw klanten zal laten likkebaarden.

  • Onovertroffen melkschuimkwaliteit: u kunt de schuimlaag een speels karakter geven, door variaties aan te brengen in de consistentie en de dichtheid van de schuim, en door deze kunstig uit laagjes op te bouwen.
  • Opmerkelijke consistentie: zelfs bij hoge uitgiftehoeveelheden waaraan hoge eisen worden gesteld
  • Onbegrensde creativiteit: combineer uw dranken met koude of warme melkschuim, of desgewenst met koude of warme melk
  • Twee melksoorten, Twee parallelle koelcircuits: Ideaal voor het gebruik van verschillende melksoorten, of van alternatieven voor melk

Big movies op de gebruikersinterface

De gebruikersinterface is geschikt voor multimedia met nagenoeg onbegrensde mogelijkheden, incl. video in HD-kwaliteit met een superieur geluid.

  • Pure fascinatie voor uw gasten: Zelfbediening met een aantrekkelijk drankenmenu, incl. keuze uit kopjesgrootte en de mogelijkheid een extra smaak toe te voegen.
  • Efficiëntie voor de bediening: Opname van grote bestellingen in slechts 1 bedieningsstap. Zo worden fouten voorkomen en wordt de capaciteit van de machine optimaal benut.
  • Meer informatie voor uw klanten: Duidelijke weergave van voedingswaarde en allergiegegevens per drank.
  • Meer omzet voor u: Snelle, individuele configuratie van de drankenmenu’s. Prikkelende video’s en reclameboodschappen stimuleren het consumptiegedrag.