Aqua Delight

Aqua Delight

 

Koffiemachine Friesland & Aqua Delight.
Aqua Delight levert en monteert waterontharders voor zowel de zakelijke- als particuliere markt.
Koffiemachine Friesland ondersteund en adviseert kalkvrije water te gebruiken voor Koffiemachines. Waarom? Omdat het gebruik van kalkvrij water ontzettend veel voordelen oplevert. Hetgeen ook voor u ongetwijfeld een zeer aangename gewaarwording zal zijn!
Zonder water bestaat er geen leven. Water heeft dus een grote invloed op de kwaliteit van uw leven. Heeft u er wel eens over nagedacht hoe vaak u de kraan opendraait? Onopgemerkt gebruiken wij dagelijks liters water. Water voor u Koffiemachine, het douchen, het draaien van een wasje of het koken van de aardappels. De kalkaanslag die het leidingwater achterlaat op onze watertanks, kranen, tegels, de ruiten van de douchecabine en de glazen uit de vaatwasser gaat echter niet onopgemerkt aan ons voorbij. Het schoonmaken of verwijderen hiervan gaat in de praktijk vaak moeizaam en is in sommige gevallen niet eens mogelijk.
Toch is hiervoor een eenvoudige oplossing. De kalk wordt door de waterontharder van Aqua Delight uit het water gehaald, waarna u de voordelen van kalkvrij, en dus zacht water, zelf kunt ervaren.
Het begrip waterontharding zorgt vaak voor verwarring. Uiteenlopende verhalen, wet- en regelgeving en de hoeveelheid verschillende apparaten maken dat men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Graag leggen wij u alles duidelijk uit, dus neemt gerust contact met ons op of direct met Aqua Delight.